LogoKunstKringLelystad

Kunstkring Lelystad, expositie Marjon den Engelsman.

 
buttonStart
ButtonLopendeExpo
ButtonGentechvrijExpo
buttonKunstenaars
gehouden exposities
buttonVegRest
InDeMedia
buttonLinks
 
 
buttonInfoVoorExpo
 
 

 

ANCIENT STORIES

Marjon den Engelsman

 

exposeert in het Vegetarisch Restaurant

De uit Dordrecht afkomstige kunstenares Marjon den Engelsman exposeert van 28 maart t/m 28 mei in het Vegetarisch Restaurant in Lelystad. Zij is gefascineerd door oude culturen en verhalen. Boeken, opgravingen en reizen vormen steeds weer een rijke bron van inspiratie. Oude tempels en heilige plaatsen, mythische figuren en totemdieren, astrologie en sterrenbeelden zijn o.a. elementen die u in haar werk zult tegenkomen. De schilderijen zijn mysterieus en spiritueel en nodigen uit om in rond te dwalen. Opvallend is het gebruik van diverse materialen, zoals collage, mozaïek, inkt of bladgoud. Symbolen en tekens geven het geheel een bijzondere sfeer. Laat u verwonderen!

Wie zelf graag schildert vindt in haar een docente die met veel enthousiasme en ervaring workshops en cursussen verzorgt. Voor privé- of groepsles kunt u terecht in het atelier te Dordrecht of in Lelystad. Daarnaast is het mogelijk om een dag of dagdeel te schilderen met collega's (teambuilding) of om op een bijzondere manier met elkaar een (kinder-)verjaardag of jubileum te vieren. De ervaring leert dat vrijwel iedereen met een geslaagd doekje naar huis gaat. Voor een afspraak of meer info: www.marjondenengelsman.nl of bel 06-45108917.

Het Vegetarisch Restaurant vindt u aan de Donaustraat 183 te Lelystad. De hele week geopend van 12.00-14.00 en van 17.30-20.30 uur.

 

In de media

Kokopelli, Marjan den Engelsman

Kokopelli

Puma, Marjon den Engelsman

Puma


 

Perspublicaties over deze expositie>

 

Vorige expositie van de kunstkring>

 

 

 

email: info@kunstkringlelystad.nl

  Kunstkring Lelystad Gentechvrij Miep Bos

Alle afbeeldingen © van de verschillende kunstenaars.